Kesäloma meni taas vauhdilla! Meillä riitti ohjelmaa koko 5 vkolle... Oli häitä, ristiäiset, festareita, mökkeilyä ja Oliverin näyttely. Saaressakin kerkesimme olemaan kahteen otteeseen, siellä mieli lepää! Syksyllä taidamme vielä käydä yhden reissun saaressa, ja pohjoiseen ollaan menossa käymään syyskuun loppupuolella, koska meillä on ylläri ylläri häät! Ei omat ;) Eihän tässä kerkeä omia edes suunnitella, kun kavereiden häitä kierrämme :)

Kuopion näyttelyt jäi väliin rakkaan kummipoikamme ristiäisten vuoksi, mutta näyttelyitähän tulee! Seuraavaksi ollaan menossa Lahden näyttelyyn lokakuun puolella! Meillä on ihana yöpaikkakin tiedossa Lahdessa nykyään...

Kemin kansallisen näyttelyn tulos! Oliver nappasi ekan sertinsä... Kyllähän minä sitä jo olen odotellutkin, kun noita varasertejä on kertynyt jo 3 kipaletta.

Oman luokan voittto ;)

Jess !

Juhannuskokkomme 2010.

Julius nauttii järvimaisemasta saaressa.

Oliver jemmaillut taas luita pitkin saarta tai sitten tehnyt löytöjä edellisen käyntikerran kätköistä. Toisinaan luukätköjä löytyy vedestä kellumasta, kun ollaan käyty uinnilla.

Saunaranta.

Aah!

Saarikoira.

Raksu kummityttö, joka sai synttärilahjaksi koiranruoan säilytyslaatikon. Koiraa ei vielä ole, joten laatikon kätköistä löytyi rahaa ja lakuja :) Tämä tyttö se on sellainen koirafani, ja odottanut koiraa heidän perheeseen niin kauan kuin meillä on Julius ollut eli 8,5 vuotta, vaikka hän itse täytti vasta 10 v ;) Vielä kuulema saa odotella Pomeranianin pentua ;)

 Ulpukka.