Nyt on nopeaa blogin päivitystä, kun edellisestä taitaa olla vain muutama päivä. Välillähän minulla saattaa mennä muutama kuukausikin :D Näin kun on aikaa istuskella koneella, niin yritän aina laittaa heti tuoreita kuvia koiristamme.

Ilmat ovat olleet täällä aivan ihanat ! Olemme ulkoilleet tavalliseen tapaan, mutta Jussin kanssa olemme aloittaneet YHTEISET juoksulenkit, kun normaalistihan me olemme käyneet erikseen lenkkeilemässä. Oliver on tietysti aina mukana ja tykkää kovasti revitellä metsälenkeillä. Julius tapansa mukaisesti sillä aikaa vetelee lonkkaa ja kuorsaa kotosalla peiton alla :D Hänellä kun nuo lenkit alkavat olemaan jo niin lyhyitä, että tarpeet käydään tekemässä ja äkkiä sisälle.

Syksyn aikana olen muuten lukenut aivan mahtavan kirjan; "Koirakuiskaaja", Cesar Millan. Kirjoittaja Cesar Millan on amerikkalainen koiraguru, jonka tv-ohjelmakin on ainakin näkynyt MTV3:lta. Kirja on mielenkiintoinen ja itse ainakin olen saanut sieltä hyviä vinkkejä elämiseen koirien kanssa :D Suosittelen kaikille !

Julius & Oliver ulkoilemassa:

 

Mukavaa syksyä kaikille !