Ulkona on plussakelit, vettä sataa, nurmet vihertää ja jouluvalot loistaa. Kieltämättä ei kyllä tunnu joulukuulta, vaikka valot ovatkin ihania puissa ja ikkunoissa. Joulutorikin on avattu, mutta sinne en ole vielä kerennyt. Täytynee mennä käymään torilla ja hakea mukava tunnelma tähän joulunodotukseen.

Jouluvalojakaan en ole jaksanut tänä vuonna laittaa ja en taida laittaakaan, koska kohtahan me suuntaamme Ouluun joulunviettoon!

Minä olen ajatellut toivoa joulupukilta Oliverille uutta "majaa" / "iglua", mutta tarkemmin ajateltuna voi olla, että Oliverhan ei välttämättä kelpuuta uutta pesäkoloa itsellensä! Nykyinen on ollut Oliverilla pennusta saakka, ja mieluinen on ilmeisesti ollut, koska nukkuu siellä kaiket yöt ja päikkärit :) Minusta nykyinen ei ole kovinkaan hieno tai ts. ei sovi sisustukseemme ja kyllä se alkaa olla pohjasta jo melkein puhki, että taidan sittenkin rustata toivelistalle uuden "majan" :D

Viikonloppuna kävimme Helsingissä. Julius ja Oliver olivat tietysti matkalla mukana. Eivät kyllä kovin innostuneilta näyttäneet, kun aloin pakata matkalaukkuja. Ajattelivat varmaan, että taasko tässä joutuu autoon istumaan koko päiväksi Ouluun saakka! Pojat olivat varmasti positiivisesti yllättyneitä, kun menomatka kestikin vain sen laivamatkan 2,5 tuntia ;) Viikonloppu sujui mukavasti perhejuhlissa.

Reissun jälkeen iski väsy, kun pääsimme takaisin kotiin...

 

Muutama kuva syksyn varrelta: